Miljuschka reageert op geruchten relatiebreuk

Miljuschka
Door: Eva Steins
18-01-2021

Er zouden geruchten rondgaan dat er een einde aan de relatie van Miljuschka Witzenhausen en haar vriend Philip van Ierschot is gekomen. De tv-kokkin reageert nu op de geruchten rondom de vermeende relatiebreuk…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinds 2017 vormt de kokkin en tevens het nichtje van topcrimineel Willem Holleeder een koppel met videoproducer Philip van Ierschot. Daarvoor was de presentatrice getrouwd met Tycho Veldhoen, met wie zij twee kinderen kreeg: Rembrandt Tycho en Felina Sientje. Na de scheiding voelde zij zich ‘verscheurd vanbinnen’.

Breuk

Zit er nu weer een breuk aan te komen voor het keukenwonder? Als we haar Instagram mogen geloven gaan er geruchten rond dat de relatie van Philip en Miljuschka in zwaar weer zou verkeren.

Tijdens een vragenrondje op de Instagram van Miljuschka waarop zij aannames van haar volgers beantwoordt, komt één volger met een keiharde aanname.

,,Ik heb gehoord dat je gaat scheiden”, schrijft de volger.

Miljuschka reageert vrij helder op de aanname. ,,Ik scheid mijn afval. Ben al een keer gescheiden. Nu niet getrouwd maar gelukkig in een relatie. Dus FALSE”, aldus de kokkin die keihard afrekent met de geruchten.

Meer DenD