Miljuschka: ‘Stuur mijn jarige moeder een berichtje’

Miljuschka
Door: Tanja Brouwer
04-12-2019

Astrid Holleeder is soms eenzaam. Dat schrijft haar dochter Miljuschka Witzenhausen op Instagram. De vrouw wordt vandaag 54 jaar oud, maar krijgt weinig lieve berichtjes. Daarom roept Miljuschka haar volgers op om haar moeder te feliciteren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Schuilen

,,Eenzaamheid is iets wat een nare bijkomstigheid is van haar positie”, schrijft Miljuschka op Instagram bij een foto waarop zij samen met haar moeder staat. Astrids gezicht is niet te zien, want als zij herkend wordt kan dat gevaarlijk zijn. Samen met haar zus Sonja en ex-schoonzus Sandra heeft ze getuigd tegen haar broer Willem Holleeder en sindsdien zit ze ondergedoken. Het is voor haar van levensbelang om niet gevonden te worden en daarom wisselt ze veel van schuiladres.

Reacties

,,Zouden jullie mij een plezier willen doen? Schrijf hieronder iets liefs voor mijn jarige mama. Een groter cadeau is er niet’’, roept ze haar volgers op. Veel mensen doen dat ook want inmiddels zijn er bijna tienduizend reacties gegeven. Bekende Nederlanders reageren, waaronder Giel Beelen en Bridget Maasland. Maar vooral onbekende Nederlanders steken Miljuschka en haar moeder een hart onder de riem.

 

Meer DenD