Miljuschka: “WIDM was niet altijd gezellig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel het allemaal erg gezellig leek op televisie, blijkt het achter de schermen bij Wie is de Mol niet altijd goed te klikken tussen de deelnemers. Het spel is natuurlijk al spannend, de kandidaten zijn in een andere omgeving, ze zijn vermoeid door alle opdrachten en daarboven vertrouwen ze elkaar voor geen meter.

‘Het was echt oorlog’

Al die dingen vormen natuurlijk een recept voor spanningen en ruzie, en volgens Miljuschka was het dan ook absoluut niet altijd gezellig binnen de groep. dat vertelt ze aan weekblad Weekend: ,,China was een heftig land om te zijn doordat er weinig ruimte was voor ontspanning en dat soort dingen. We stonden dus als groep constant aan, het was echt oorlog”, vertelt de presentatrice en keukenprinses. ,,Er werden forse sneren uitgedeeld.”

Miljuschka had geprobeerd zich zo in de groep te positioneren dat ze met maar weinig mensen écht veel omging. Ze zat dus overal een beetje tussenin. ,,ik kon een beetje achteruit hangen en kijken wat iedereen ging doen. Buddy maakte steeds ruzie met iedereen en ik stookte dat beetje op. Dat werkte heel goed.”

Hoewel zij dus alles in de gaten kon houden, kwam zij net zoals alle andere kandidaten er pas op het laatste moment achter dat niet Leonie, maar Rob Dekay de Mol was. Uiteindelijk won Buddy het spel.

Tags

BUDDY VEDDERMILJUSCHKA WITZENHAUSENROB DEKAYWIDMWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck