Minister Wopke kon huwelijkslust wel temperen

Wopke|Wopke en verloofde Liselot|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Minister Wopke Hoekstra en zijn vriendin Liselot konden hun huwelijkslust wel temperen. Het stel met 4 kinderen heeft hun huwelijk tot wel drie keer toe uitgesteld. Minister van Financiën Wopke zou zelfs een dag voor Ferd Grapperhaus in augustus trouwen, maar de nationale boekhouder heeft alle festiviteiten uitgesteld.

Huwelijksbootje Grapperhaus

Grapperhaus daarentegen niet. Hij stapte met zijn geliefde Elizabeth Wytzes wel het huwelijksbootje in. Met alle gevolgen van dien: de rel was uiteindelijk niet te overzien. De CDA’er moest zich tot in de Tweede Kamer aan toe verantwoorden voor zoveel onbezonnenheid. Hij kreeg er zelfs nog een coronaprent voor van het Openbaar Ministerie, inclusief de aantekening in het register.

Wopke Hoekstra voelt voorbeeldfunctie

Wopke Hoekstra, lid van de Remonstrantse Broederschap, voelde veel beter aan dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Dat laatste geldt weer niet voor een andere CDA’er Hugo de Jonge, notabene de lijsttrekker van die partij. Die ging als minister van Volksgezondheid met zijn gezin op vakantie naar Zuid-Frankrijk op het moment dat veel Nederlanders, na de maandenlange lockdown, er juist voor kozen om (voor ieders veiligheid) in eigen land te blijven.

Tags

FERD GRAPPERHAUSGRAPPERHAUSHOEKSTRAWOPKE HOEKSTRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck