‘Minnares gehersenspoeld door Marco Borsato’

Minnares Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Marco Borsato zichzelf goed verzorgd, bakken geld heeft en daarnaast ook een grote charmeur blijkt te zijn, heeft een van zijn minnaressen zelf besloten de affaire met hem te verbreken. Waarom? Dat legt de ex-vriend van de minnares uit aan weekblad Privé.

Telefoontje van onbekende

De man vertelt aan weekblad Privé dat hij vermoedt dat de affaire tussen Marco en zijn ex-vriendin al enkele jaren duurt. Langer nog dan de twee jaar dat hij en de vrouw een relatie hadden. Afgelopen september zou ze de affaire hebben gestopt. In december kwam de man erachter wat zijn vriendin allemaal voor hem verborgen hield én wat er zich heeft afgespeeld in het bed waar hij iedere avond met zijn vriendin in lag. Toen hij via een telefoontje van een onbekend persoon te weten kwam dat zijn vriendin regelmatig het bed deelt met de hitzanger, besloot hij haar met de informatie te confronteren. 

‘Ze is gehersenspoeld’

,,Nadat ze het een aantal keren ontkend heeft, heeft ze uiteindelijk opgebiecht dat het is gebeurd. We woonden net twee maanden samen. De relatie ging super, er was eigenlijk niets aan de hand.” De vrouw leek uiteindelijk in te zien dat ze erg verkeerd bezig was en verbrak volgens de man de affaire. ,,Ze heeft berouw getoond en aangegeven dat ze gestopt was met hem omdat ze met mij verder wilde. Omdat ze van mij hield en het altijd zo fijn was met elkaar.” De man weet niet of zijn ex-vriendin inmiddels weer contact heeft met Marco, want hij zegt dat ze altijd van hem onder de indruk bleef. ,,Ik merkte dat ze steeds met een andere verklaring kwam. Hierdoor kreeg ik opnieuw het vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat ze tegen mij moest zeggen. Ik zie het zo, alsof ze is gehersenspoeld.”

Tags

AFFAIREEX-VRIENDFANCLUBIRIS HONDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMINNARESVREEMDGAANVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck