‘Minnares van Tom Egbers schrijft boek over de affaire’

Minnares is bezig met boek over affaire met Tom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de publicatie van de Volkskrant over het vermeend grensoverschrijdend gedrag op de redactie van NOS Sport schoof Tom Egbers aan in het programma Khalid & Sophie. Daarin vertelde hij dat hij drie jaar lang een affaire had met een NOS-stagiaire, maar alléén gezoend had met haar. Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen wie deze vrouw is. ,,Ze wil absoluut niet in de media verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom”, meldt de juicekoningin op Instagram.

Tom Egbers hield er meerdere affaires op na tijdens zijn huwelijk met Janke Dekker. In het Volkskrant-artikel gaat het voornamelijk over een stagiaire op de redactie van NOS Sport waar Tom een relatie mee had: een meisje van twintig.

‘Discutabel’

Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen wie deze stagiaire is. ,,Het is namelijk al jarenlang een vrij bekend verhaal onder journalisten”, meldt de juicekoningin op Instagram. ,,De dame wil graag anoniem blijven en dat begrijp ik heel goed. Haar beweegredenen zijn echter, volgens mijn spion, discutabel. Er zijn twee haakjes aan het verhaal die ik graag zou willen bespreken.”

‘Werkt bij de Volkskrant’

Coldeweijer zegt research te hebben gedaan over de vrouw. Het zou gaan om een journalist die bij de Volkskrant werkt. ,,Ik vind het kwalijk dat de Volkskrant dit niet heeft meegenomen in het artikel. Het hoeft niks af te doen aan haar verhaal, maar had het graag toch voor de volledigheid willen weten.”

‘Boek over de affaire’

Maar dat is niet alles waar Yvonne achter is gekomen. ,,Daarnaast heb ik begrepen van mijn spion dat de dame nu absoluut niet in de media wil verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom. Ze wil graag zelf alle media-aandacht generen op het moment van publicatie.”

Volgens Coldeweijer weet de Volkskrant hier niet vanaf. ,,En mogen dit ook absoluut niet weten. Ik hoop niet voor haar dat ze dat plan door gaat zetten, want als je jarenlang wil vreemdgaan met een BN’er om er vervolgens een boek over te schrijven, dan vrees ik ervoor dat het hele land over je heen zal vallen.”

Tags

AFFAIREJUICETOM EGBERSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck