Minnares Waylon reageert op bierdouche

Minnares Waylon reageert|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon werd tijdens zijn optreden bij het Muziekfeest op het Plein uitgejouwd en bekogeld met bier. Jadey Lois, de dame met wie hij Bibi bedroog, heeft gereageerd. Heeft ze hoop dat Waylon alsnog voor haar kiest?

Waylon heeft de afgelopen weken een hoop negativiteit over zich heen gekregen. Tijdens Bibi’s laatste zwangerschap is hij vreemdgegaan met Jadey Lois, een dame die hij al jaren kent. Toen dat nieuws naar buiten kwam was heel Nederland in shock: het beeld van het perfecte gezinnetje van Bibi en Waylon spatte plotseling uiteen.

Uitgejouwd en bierdouche

Nederland was kennelijk nog niet klaar om Waylon op het podium toe te juichen. Tijdens zijn optreden bij het Muziekfeest op het Plein in Houten, werd hij uitgejouwd en kreeg hij een bierdouche van het publiek. Bibi lijkt Waylon alweer te hebben vergeven, maar zijn fans nog niet.

Heeft zijn minnares nog hoop?

Ook Jadey reageerde op de bierdouche. Ze deelt het nummer ’t Dondert En ’t Bliksemt van Guus Meeuwis, waarvan de tekst veelzeggend is. ,,Het regent meters bier. Het wordt dus pompen of verzuipen, dat is de enige manier”, zo luidt de tekst die Jadey deelt. Heeft ze hoop dat Waylon alsnog voor haar kiest?

Vakantieplannen

Toch maakte Waylon gisteren in gesprek met RTL Boulevard duidelijk dat hij het wil oplossen met Bibi. ,,Het gaat goed”, zei de zanger over zijn relatiestatus met Bibi. ,,Ik heb dat statement gedaan natuurlijk, naar aanleiding van alle geruchten. En daar wil ik het ook bij laten. Dit is een privékwestie. We gaan het met elkaar oplossen.”

Het gezin heeft zelfs alweer vakantieplannen. ,,Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.”

Tags

BIBI BREIJMANVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck