Miss Montreal vreest einde carrière: ‘Te veel concurrentie’

Miss Montreal vreest einde van loopbaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Miss Montreal vrijdag alweer het vijftienjarig bestaan van haar carrière vierde, maakt ze zich druk over de toekomst. Door alle concurrentie is het volgens haar extra moeilijk om op te blijven vallen.

Haar carrière begon met de single ‘Just A Flirt’. En nu, vijftien jaar later, weet Miss Montreal nog steeds de harten van de Nederlanders te veroveren. Vorig jaar scoorde ze nog met de grote hit ‘Door De Wind’, die voortkwam uit het programma De Beste Zangers.

‘Iedereen popt nu uit de grond’

Toch is Sanne Hans, zoals Miss Montreal echt heet, bang voor het einde van haar carrière als zangeres. ,,Echt iedereen popt nu uit de grond”, vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard. ,,Antoon, Flemming, Meau, S10. Om in deze tijd heel lang te blijven is extra moeilijk.”

Hoewel fans en mensen in haar omgeving zich geen zorgen maken, weet Sanne dat haar carrière zomaar kan eindigen. ,,Je hoort wel vaak van: jij kan nog wel dertig jaar mee, maar ik ben niet zo. Ik zal me altijd druk blijven maken over of iedereen mij nog wel leuk vindt. Ik denk dat dat bij mij hoort en mijn drive is.”

Nog altijd zichzelf

Omdat Sanne zich op het podium thuisvoelt en nummers zingt waarbij ze zichzelf kan zijn, weet ze vaak te scoren met haar nummers. Sinds ze haar eerste single uitbracht is ze dan ook weinig veranderd. ,,Als ik echt een hit heb, zoals Wish I Could, dat zijn steeds nummers waar ik helemaal mezelf kan zijn. Dan is het gewoon elke keer raak.”

Tags

carriéreeinde carriereMiss MontrealSanne Hans

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie