Miss Montreal ziet muziek schrijven als ‘obstakel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sanne Hans kreeg bij het schrijven van haar eerste Nederlandstalige plaat, die vrijdag verschijnt, hulp van rapper Diggy Dex. Zelf vindt ze muziek schrijven namelijk iets “verschrikkelijks”, zegt ze in een interview in het AD.

“Ik ben blij dat Diggy Dex op mijn pad is gekomen, want normaal gesproken háát ik het om teksten te schrijven en muziek op te nemen”, zegt de 35-jarige zangeres, bekend als Miss Montreal. Het schrijven van nummers noemt ze zelfs “een obstakel” in haar leven. “Ik denk omdat ik vroeger zoveel heb geschreven. Ik zat vanaf mijn tiende iedere dag met die gitaar op mijn kamer en vond dat toen heel gaaf, maar als het móét, is het al zo anders. Dan is de lol er snel af.”

Ze vervolgt: “Ik pak ook nooit thuis nog even de gitaar erbij om lekker te pingelen. No way. Ik houd van spelen, live op festivals of in het theater, maar schrijven… Ik ben altijd blij als het er weer op zit.” Bij optreden is dat anders. Daarvan wordt ze “helemaal happy”. “Er kan van alles aan de hand zijn: stress, verdriet, angst. Maar zodra ik op het podium de eerste noot zing, is pats, alles weg. Dan is het: o ja, dit is leuk zeg.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck