Misstap op misstap: Bridget Maasland lacht om liefdesleven André

Bridget lacht om de liefdesperikelen van André
Door: Charlotte Wijnen
17-09-2021

Bridget Maasland doet voor het eerst een boekje open over de relatie met André Hazes van anderhalf jaar geleden. Ze besluit om alles te vertellen en brandt de zanger compleet af. Ook kijkt ze ‘gniffelend’ naar het liefdesleven van André…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bridget voorgelogen door André

Begin vorig jaar had Bridget een korte relatie met de zanger. André verliet hiervoor Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. ,,Dat werd me al niet in dank afgenomen destijds, door verschillende partijen”, vertelt Bridget in de podcast ‘Dit Komt Nooit Meer Goed’.

En dat terwijl Bridget op dat moment helemaal niet wist dat André nog in een relatie zat. ,,Ik was toch wel een soort van voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Door hemzelf. Toen bleek gaandeweg dat het niet zo was.”

Uiteindelijk besloot André weer gewoon terug te gaan naar zijn ex Monique. ,,Wat dus blijkbaar helemaal niet zijn ex was. Maar dat had ik toen nog niet door.”

Bedreigingen

En of dat nog niet erg genoeg was, kreeg Bridget vervolgens de volle lading over haar heen. Heel Nederland had ineens een mening over haar. ,,Toen is er zoveel naars gebeurd. Ik heb dreigbrieven thuis gehad, aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres en aan mijn eigen adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen.”

Ze is dan ook kwaad dat André het in die tijd niet voor haar heeft opgenomen. ,,Hij is nooit voor mij opgekomen, hij heeft alles eigenlijk maar zo gelaten want dat was het beste voor hemzelf.”

Misstap op misstap

Maar gelukkig stelden velen hun mening later bij. ,,Hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen. Dat heb ik niet hoeven doen.”

Inmiddels heeft André Monique wéér verlaten voor een ander: Sarah van Soelen. Hier kan Bridget wel om lachen. Ze zegt gniffelend te kijken naar het liefdesleven van André. ,,Het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn. Maar het is niet dat ik iemand uitlach van: gelukkig, dan heeft zij dat ook. Helemaal niet.”

Meer DenD