Mo en Dré apetrots op zoon

Door: DitjesenDatjes
04-05-2020

Nu André weer thuis is bij zijn zoon en vriendin en niet meer kan optreden door het corona-virus, heeft hij veel tijd om samen met zijn zoon te zijn. Uit zijn Instagram blijkt dat hij goed gebruikt maakt van die tijd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Wat een held’

Zoontje André is nu drie jaar oud en fietste al een tijdje, maar wel met zijwieltjes. Daar is afgelopen weekend verandering in gekomen. Samen met zijn vader André heeft hij flink geoefend en heeft hij geleerd om zonder wieltjes te fietsen. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. De zanger moet het jongetje er meerdere keren aan herinneren dat hij voor zich moet blijven kijken en hoe er geremd moet worden. Vooral dat je na het remmen meteen je voeten aan de grond moet zetten, is nog even wennen. Het hele stuk lukt het kleine André om te fietsen zonder te vallen, alleen afstappen heeft hij nog niet helemaal onder de knie.

,,Wat een held!”, schrijft André bij het filmpje van zijn fietsende zoon. Ook Monique is hartstikke trots op haar zoon. Bij een filmpje waarom de kleine met help op helemaal alleen fietst schrijft ze: ,, Dan ben je 3 jaar en fiets je gewoon weg zonder zijwieltjes.”

View this post on Instagram

Wat een held!!!❤️ @moniquenoell

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Meer DenD