Mo Ihattaren gearresteerd wegens ernstige bedreiging

Door: Charlotte Wijnen
23-11-2022

Voetballer Mohamed Ihattaren is dinsdag opgepakt vanwege een ernstige bedreiging. De arrestatie vond plaats bij een huis in Utrecht waarin de voetballer op dat moment verbleef.

Getuigen melden aan De Telegraaf dat agenten in uniform en in burger het huis binnentraden en Ihattaren afvoerden. Vervolgens is hij overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

In de cel

De politie bevestigt dat het om een 20-jarig persoon gaat, maar wil niet meer kwijt. Bronnen dichtbij het onderzoek bevestigen aan De Telegraaf dat het om Mo Ihattaren gaat. Wat er precies is voorgevallen is nog niet duidelijk; ook is het niet bekend wie hij bedreigd zou hebben en waarom. De politie gaat de aangifte de komende dagen onderzoeken. Bronnen vermoeden dat Ihattaren tijdens dat onderzoek in de cel moet blijven.

Bedreigingen

Ihattaren zit al langer in de problemen. De oud-PSV’er speelde afgelopen halfjaar niet bij zijn nieuwe club Ajax vanwege bedreigingen aan zijn adres. Deze bedreigingen zouden voortkomen uit zijn relatie met Yasmine Driouech. Vlak nadat hij met haar verloofde, brandde zijn Porsche Panamera uit in Utrecht. Inmiddels is de verloving verbroken.

Meer DenD