Mo Ihattaren laat nieuwe vriendin achter in hotel

Mo dumpt vriendin in hotel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat de relatie met Yasmine Driouech stukliep, dook Mo Ihattaren weer in het vrijgezellenleven. Tijdens het uitgaan ontmoette hij een dame met wie hij samen naar een hotel is gegaan. Maar nadat ze samen de nacht door hadden gebracht, liet Mo haar alleen achter. ,,Ze moest met de trein terug.”

Voetballer Mo Ihattaren en Yasmine Driouech waren voor ongeveer zes weken verloofd, toen ze besloten uit elkaar te gaan. Beiden waren weer vrijgezel, maar voor Mo duurde dat niet lang: na slechts twee weken suggereerde hij op Instagram dat hij weer verloofd is. Volgens Yvonne Coldeweijer deelde hij dit alleen om Yasmine dwars te zitten of om media-aandacht te krijgen.

‘Wilde nacht’

,,Afgelopen zondag was Mo in club Air, want hij is nu even heel druk aan het uitgaan”, meldt Coldeweijer op Instagram. ,,Hij heeft daar dus een chick opgepikt en is met haar naar een hotel gereden in Nijmegen. Met haar heeft hij ook deze zogenaamde verlovingsfoto gemaakt.”

Ondanks dat de twee een ‘wilde nacht’ hadden beleefd, zou Mo niet erg geïnteresseerd in de dame geweest zijn. ,,Mo was eigenlijk helemaal niet zo aardig tegen haar. Hij deed commanderend en uit de hoogte.”

Achtergelaten in hotel

Toen de volgende ochtend aanbrak, vond hij het wel genoeg geweest. ,,Hij heeft dus tegen haar gezegd dat hij wat drinken ging halen bij de receptie en vroeg haar of ze ook wat wilde… Wat denk je? Is hij gewoon weggegaan.”

Volgens Coldeweijer heeft Mo de kamer betaald en heeft hij de dame vervolgens achtergelaten in Nijmegen. ,,Die was met zijn auto daar gekomen dus ze moest met de trein terug. Hoop niet dat hij zo omgaat met al zijn verloofdes.”

Tags

JUICEMO IHATTAREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck