Mocht Jada Borsato van Marco niet meedoen aan The Voice?

Jada Borsato
Door: Eva Steins
15-01-2021

Op Instagram heeft Jada Borsato onthult waarom zij nooit meegedaan heeft aan The Voice Kids. De achttienjarige dochter van Marco en Leontine Borsato klapt uit de school…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De appel valt niet ver van de boom: ook Jada is net als haar vader gezegend met een gouden keeltje. Volgers op haar Instagram vragen zich af waarom zij nooit de stap zette naar een talentenshow zoals The Voice Kids. Heeft dat te maken met het feit dat haar vader in de jury zat?

Pad

Tijdens een vragenrondje op de Instagram van Jada deelt een volger een aanname over haar.

,,Dat je van je vader niet mee mocht doen aan The Voice Kids omdat hij in de jury zat.”

Jada geeft vervolgens antwoord op de aannames en deelt of deze wel of niet waar zijn. ,,Niet waar. Ik wilde ZELF nooit mee doen aan The Voice Kids / The Voice of Holland”, schrijft zij.

Ook laat zij weten dat dit geheel haar eigen keuze geweest is. ,,Onder andere omdat m’n vader in de jury zat, en omdat ik altijd voelde dat dat niet mijn pad was.”

Diploma

Jada verwacht ook niet mee te gaan doen aan het programma in de toekomst. ,,Dat is voor mij persoonlijk, heeft niks met anderen te maken. Veel vrienden/kennissen van mij hebben mee gedaan aan het programma en ik ben zo ongelofelijk trots op ze, het heeft voor hen iets onwijs moois gebracht, maar voor mij persoonlijk is het niet m’n weg.”

De jonge zangeres werkt op dit moment hard aan haar toekomst. ,,Ik ben momenteel heel druk bezig met school, zodat ik mijn diploma kan halen en heb daardoor weinig tijd voor zingen en de dingen die ik leuk vind”, vervolgt zij.

,,Maar ik ben er absoluut nog wel mee bezig en zodra ik klaar ben met school ben ik van plan daar veel tijd in te steken.”

Meer DenD