Moddergevecht bij de Scheetjes: ‘Hans vast voor mishandeling’

Moddergooien bij de Scheetjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Karin van Scheijndel, bekend van de Scheetjes, liet eerder weten bedreigd te zijn door Hans ten Böhmer. Hoe serieus moet zij die bedreigingen nemen..? Een andere ex van Hans zegt in weekblad Privé dat zij twintig jaar geleden zwaar door hem is mishandeld.

De soap rondom de Scheetjes gaat maar door. Hans en Karin zijn afgelopen zomer op dramatische wijze uit elkaar gegaan. Bij het koppel, bekend van hun deelname aan televisieprogramma Ik Vertrek, is helaas geen sprake van een harmonieuze scheiding… Het ontaardde in een gigantisch moddergevecht.

Bedreigingen
Over en weer klonk het ene verwijt na het andere. Karin zei bedreigd te zijn. Ze vertelde tegen Privé: ,,Het begint meestal als de nacht ingaat en dan tot in de vroege morgen. Ik merk dat hij dan gezopen heeft. Dat zie ik aan de berichten die hij schrijft. Hij maakt mij voor van alles en nog wat uit: als ik nog wil blijven leven, moet ik naar hem luisteren. En ik krijg allerlei vreselijke ziektes naar mijn hoofd.”

Lichtvaardig
Karin woont op dit moment in Nederland samen met de broer van Hans. Hans is op Bonaire gebleven. Misschien is het maar beter dat er zo een grote afstand tussen het tweetal is, want een bedreiging van Hans moet je naar verluidt niet lichtvaardig nemen…

Mishandeld
Privé publiceerde het verhaal van een ex van Hans . Hij zou in het verleden een half jaar vastgezeten hebben vanwege een geweldsdelict. Ook zou hij met die ex twee kinderen hebben waar niemand vanaf wist. Karin wist tot voor kort van niks. De ex vertelde over de zaak die zich twintig jaar geleden afspeelde.

Feestje
Deze ex was samen met de zus van Hans naar een feestje geweest. Ze werd aan het eind van de avond naar huis gebracht. Ze was ziek en had daarom haar auto achtergelaten. Ze kwam thuis in een leeg huis en viel op de bank in slaap: ,,Tot ik wakker werd van een vreselijke pijn die ik niet kon plaatsen.”

Alles kapot
De ex vertelt tegen Privé dat Hans bovenop haar zat en met een asbak in haar gezicht sloeg. Hans zou gestopt zijn toen hun kind binnenkwam. Hij zou zowel haar als het kind bedreigd hebben. In gesprek met Privé vertelt deze vrouw, die anoniem wordt opgevoerd: ,,Alles was kapot in mijn gezicht.”

Co-ouderschap
Tijdens de scheiding zou Hans hebben aangegeven niet voor co-ouderschap te willen gaan omdat hij zichzelf als een gevaar zag voor zijn kinderen. Na de scheiding heeft Hans haar nog een tijdje gestalkt, zo vertelt ze. Hans ontkent het verhaal in Privé: ,,Wat een onzin. Ik heb mijn ex-vrouw niet mishandeld.”

Tags

BEDREIGINGSCHEETJESVECHTSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck