Mode-imperium Olcay Gulsen was droompaleis

Door: Jos La Grande
28-03-2019

Curator mr. Stephan Voermans heeft de miljoenenschuld die modekoningin Olcay Gulsen met haar modebedrijf SuperTrash in kaart gebracht. Een jaar na dato toen het faillissement van het ‘mode-imperium’ van de tv-persoonlijkheid werd uitgesproken, bleek er een gat te zijn van 13 miljoen euro.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat blijkt uit een publicatie in De Telegraaf.

Dat is even slikken voor de schuldeisers, waarvan een aantal door verkoop van resterende bezittingen, zoals de merken van Gulsen zoals SuperTrash, tevreden konden worden gesteld. De Belastingdienst en de huisbank willen nog een bedrag van vijf miljoen euro zien uit de boedel. Voor Gulsen moet het een nachtmerrie zijn dit mislukte, zakelijke avontuur. Het droompaleis dat zorgvuldig was opgebouwd, is volledig ingestort. Het aureool van succesvol is verdwenen, zoals de mist op het erf van Boer Geert.

Ondertussen droomt Gulsen verder van een tv-carrière. Een draaiende camera zorgt nu eenmaal voor meer glamour dan een faillissementsregister. Bovendien zou er in Amsterdam-Oost een ontluikende liefde plaatsvinden met de wat oudere dj Ruud de Wild. Ze zouden regelmatig bij een sportschool in winkelcentrum Oostpoort worden gesignaleerd. Aanvankelijk werd de relatie subiet ontkend en nu is er opeens een schemergebied: ze vinden elkaar aardig en leuk.

Conclusie: een nieuwe lente, een nieuwe liefde en een nieuw begin.

 

Meer DenD