‘Modeprinses’ Alexia blaast 15 kaarsjes uit

Alexia van Oranje
Door: DitjesenDatjes
26-06-2020

Prinses Alexia is jarig. Ze telt nu vijftien lentes! Ter gelegenheid van de verjaardag van de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is er een nieuwe foto van de prinses vrijgegeven.

Bellen met Enzo Knol

De nieuwe foto van prinses Alexia is afgelopen Koningsdag gemaakt door fotograaf Patrick van Katwijk in de tuin van paleis Huis ten Bosch. Op die dag, die anders gevierd werd dan gebruikelijk vanwege het coronavirus, videobelde Alexia met Enzo Knol. Eigenlijk zou de vlogger in gesprek gaan met koningin Máxima, maar Alexia nam al snel het gesprek over. Ze zei onder andere tegen Enzo dat ze ‘best wel goede ouders’ heeft.

Sociale media

Alexia staat bekend om haar gevoel voor mode. Een tijd lang poste ze regelmatig foto’s op een Instagramaccount, maar toen bekend werd dat de prinses achter dat account zat, stopte ze met afbeeldingen van kleding posten. Begin deze maand verscheen ze op de app TikTok. Samen met een aantal vriendinnen danste en playbackte Alexia op een aantal nummers. Internationale media schreven massaal over de Nederlandse prinses, want de liedjes die ze gebruikte onder de filmpjes hadden nogal grove teksten.

Na de zomer start Amalia aan haar vierde leerjaar aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag.

Meer DenD