Moeder Elon Musk slaapt in garage

Moeder Elon Musk slaapt in garage
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Elon Musk de rijkste man ter wereld is, betekent dat kennelijk niet dat ook zijn familie in luxe baadt. Zijn 74-jarige moeder Maye slaapt zelfs in een garage als ze haar zoon bezoekt.

Elon Musk is de rijkste persoon ter wereld en is inmiddels naar Texas verhuisd. Hij woont daar vlakbij het terrein van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX in een klein huisje van zo’n 40 vierkante meter.

Geen chique huis

Het huisje is zó klein, dat Elon geen slaapplek heeft voor zijn moeder als ze hem vanuit Los Angeles komt opzoeken. ,,Je kunt ook geen chique huis hebben in de buurt van een raketbasis”, zegt Maye begripvol in The Times. Ook maakt ze duidelijk dat haar zoon ‘helemaal niet geïnteresseerd is in onroerend goed’, ook al is hij de rijkste persoon ter wereld.

74-jarige moeder in een garage

Maar waar verblijft Maye dan als ze haar zoon komt opzoeken? Hoewel je zou verwachten dat ze in een luxe hotel verblijft, blijkt niets minder waar te zijn. In de krant legt de 74-jarige uit dat ze in een garage slaapt. Hoe die er precies uitziet wilde ze niet zeggen, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het niet om een luxe verblijfplaats.

Tags

ELON MUSK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck