Moeder Ferry Doedens reageert op pikante carrièreswitch zoon

Ferry Doedens
Door: Lies Jansen
04-05-2021

Ferry Doedens is met zijn account op OnlyFans een bijzondere weg ingeslagen. Deze pikante carrièreswitch kwam als een donderslag bij heldere hemel voor zijn moeder. ,,Vreselijk”, aldus Ferry’s moeder. Een reactie die tot grote ergernis leidt bij Ferry...

‘Ik vertelde het op tweede kerstdag’

De 30-jarige acteur heeft nu toch echt zijn leven in Meerdijk achter zich gelaten. In zijn nieuwe serie ‘Socials, Seks & Centen’ bespreekt Ferry Doedens zijn nieuwe carrière op de erotische website OnlyFans. In aflevering twee maakt Ferry duidelijk dat hij het op tweede kerstdag aan zijn moeder vertelde. ,,Vreselijk. Ik vond het zo erg”, reageert zijn moeder.

Ferry neemt de regie in handen

Niet de reactie die Ferry had gewenst. Hij reageert direct: ,,Zullen we dat vreselijk eruit halen?”. De moeder van Ferry vindt het zichtbaar vervelend dat Ferry een andere reactie wil van haar. Toch herformuleert ze haar reactie: ,,Ik vond het niet fijn om te horen. Ik ben er ook echt wel dagen beroerd van geweest.”

Gelogen bij Jinek?!

Hoewel Ferry eerder in talkshow Jinek vertelde dat zijn moeder direct positief was, bleek dit toch niet helemaal het geval. ,,Bij Jinek kwam naar voren dat ik het gelijk omarmde, maar dat was natuurlijk niet zo”, aldus de moeder van Ferry. Zo dacht zijn moeder direct: ,,Dit wordt natuurlijk zijn hele leven weer opgerakeld.”

‘Maak er maar het beste van’

Ondanks haar huiverige reactie heeft Ferry zijn moeder er nu echt vrede mee. ,,Dat jij daar nu inkomen uit hebt, dat is natuurlijk goed. Maar ja, ik heb toen gezegd: ‘Het is al gebeurd, maak er dan maar het beste van.”

Meer DenD