Moeder Gerard Joling overleden: ‘Sliep laatste nacht naast haar’

Moeder Gerard Joling overleden
Door: Charlotte Wijnen
05-01-2022

Groot verdriet voor Gerard Joling: zijn moeder Janny is vanochtend op 92-jarige leeftijd overleden. Afgelopen dagen lag ze in het ziekenhuis, waar Gerard vannacht ook heeft geslapen. ,,Ik heb haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.”

,,Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden”, laat de zanger op Instagram weten met een prachtige foto van zijn moeder. Drie dagen geleden kreeg Janny een dubbele longontsteking en werd naar het ziekenhuis gebracht. ,,Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.”

Laatste nacht samen

Gerard deelde geregeld foto’s met zijn moeder op social media, waaraan te zien was dat de twee een hechte band met elkaar hadden. Haar laatste nacht hebben ze dan ook samen doorgebracht. ,,Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden”, aldus de zanger. ,,Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan.”

Wel is de zanger dankbaar dat zijn moeder zo’n mooie leeftijd heeft mogen bereiken en altijd gezond is geweest. ,,Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.”

Meer DenD