Moeder Kate Middleton geeft interview na 15 jaar stilte

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jarenlang bleef Carole Middleton, de moeder van Kate, uit de spotlights. Sinds Kate met prins William trouwde, is Carole erg discreet. Zij zou nooit iets negatiefs zeggen over haar dochter, of het Britse Koningshuis. Vijftien jaar stilte heeft ze onlangs doorbroken. Net nu haar dochter en Meghan Markle veel in het nieuws zijn.

Spanningen

Het gerucht gaat dat Meghan Markle een enorme diva is. Sinds zij met prins Harry getrouwd is, hebben al drie stafleden ontslag genomen. Ze zou zelfs Harry en zijn oudere broer prins William uit elkaar drijven, en niet goed kunnen opschieten met Kate Middleton. Dat Carole juist nu ervoor kiest een interview te geven, is dan ook opmerkelijk. Toch zegt ze in het interview niets over de spanningen tussen haar dochter en Meghan Markle.

Oma

In plaats daarvan vertelt ze vooral over kerst, en zoals elke oma, praat ze heel graag over haar drie kleinkinderen. Tegen de Engelse krant The Telegraph vertelt ze dat de twee oudste kinderen van William en Kate, George en Charlotte, een eigen kamer hebben in haar huis. Ze hebben zelfs allebei een eigen kerstboom op hun kamer staan, die ze zelf mogen versieren. ‘Oma’ Carole is zo dol op haar kinderen, dat ze het kerstdiner dat ze dit jaar organiseert op een vroeger tijdstip plaatsvindt. Dan kunnen de kleine kinderen ook nog mee-eten.

https://www.instagram.com/p/Bq1qIWjAsIc/?utm_source=ig_embed

 

Tags

BRITS KONINGSHUISKATE MIDDLETONMEGHAN MARKLEPRINSPRINSES CHARLOTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck