Moeder Kate Middleton geeft interview na 15 jaar stilte

Door: DitjesenDatjes
04-12-2018

Jarenlang bleef Carole Middleton, de moeder van Kate, uit de spotlights. Sinds Kate met prins William trouwde, is Carole erg discreet. Zij zou nooit iets negatiefs zeggen over haar dochter, of het Britse Koningshuis. Vijftien jaar stilte heeft ze onlangs doorbroken. Net nu haar dochter en Meghan Markle veel in het nieuws zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Spanningen

Het gerucht gaat dat Meghan Markle een enorme diva is. Sinds zij met prins Harry getrouwd is, hebben al drie stafleden ontslag genomen. Ze zou zelfs Harry en zijn oudere broer prins William uit elkaar drijven, en niet goed kunnen opschieten met Kate Middleton. Dat Carole juist nu ervoor kiest een interview te geven, is dan ook opmerkelijk. Toch zegt ze in het interview niets over de spanningen tussen haar dochter en Meghan Markle.

Oma

In plaats daarvan vertelt ze vooral over kerst, en zoals elke oma, praat ze heel graag over haar drie kleinkinderen. Tegen de Engelse krant The Telegraph vertelt ze dat de twee oudste kinderen van William en Kate, George en Charlotte, een eigen kamer hebben in haar huis. Ze hebben zelfs allebei een eigen kerstboom op hun kamer staan, die ze zelf mogen versieren. ‘Oma’ Carole is zo dol op haar kinderen, dat ze het kerstdiner dat ze dit jaar organiseert op een vroeger tijdstip plaatsvindt. Dan kunnen de kleine kinderen ook nog mee-eten.

 

Meer DenD