Moeder Max Verstappen over relatie met Kelly: ‘Hij heeft gezinsleven gemist’

Moeder Max over relatie met Kelly
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen, heeft zich uitgelaten over de relatie van haar zoon en Kelly Piquet. Volgens haar is het goed dat Kelly wat ouder is en al een dochtertje heeft.

Max sloeg twee jaar geleden Kelly aan de haak en kreeg direct een bonusdochter erbij. Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope. Volgens de moeder van Max heeft hem dat een stuk volwassener gemaakt.

‘Max miste gezin toen hij klein was’

In een interview vertelt Sophie dat het goed is dat Kelly al wat ouder is en al een dochtertje heeft. ,,Kelly is natuurlijk stuk ouder, ze heeft een kindje en zij is bij hem ingetrokken”, vertelt Sophie. Volgens haar is er een soort gezinnetje gecreëerd. ,,En ik denk dat Max dat ook ergens gemist heeft toen hij klein was.”

‘Stabiliteit heeft hem geholpen’

Het was natuurlijk afgelopen jaar een geweldig jaar voor Max. Volgens Sophie heeft ook Kelly daar een aandeel in gehad. ,,Door die stabiliteit te hebben gehad, heeft hem toch ook wel geholpen denk ik. Van: ik heb thuis iemand die wacht op mij.”

En Kelly is natuurlijk niet vreemd in de racewereld. ,,Zij komt natuurlijk ook uit een racefamilie, ze begrijpt het allemaal.”

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck