Moeder onhult: ‘Verdachte bevredigde zichzelf bij mijn dochter (8)’

Verdachte Maddie McCann
Door: DitjesenDatjes
06-07-2020

Steeds meer mensen delen hun ervaringen met Christian Brückner, de verdachte in de vermissingszaak van Madeleine McCann. Zijn voormalige beste vriend en twee ex-vriendinnen hebben al verteld over Brückner. Nu doet ook een andere vrouw haar verhaal.

‘Het achtervolgt me’

,,Mijn dochter was acht jaar oud toen het gebeurde”, vertelt de vrouw over een incident met Brückner. De Duitser liep naar de jonge dochter van de vrouw, die in een speeltuin aan het spelen was in een speeltuin in Portugal. Hij begon tegen het meisje te praten. ,,Hij sprak Engels en vroeg ‘Wat je je naam’?” Vervolgens zou Brückner zijn broek naar beneden hebben getrokken en zichzelf hebben bevredigd. De vrouw kan niet geloven dat de man die nu wordt verdacht in de vermissingszaak van Madeleine tegen haar dochter heeft gepraat. ,,Als hij een van de kinderen had gepakt en in zijn busje had gestopt, hadden we ze nooit meer gezien. Hij kon overal naartoe zijn gegaan. Het achtervolgt me nu nog. Ik denk dat we veel geluk hebben gehad.”

Video- en fotomateriaal

De ouders van Madeleine hebben onlangs het bericht gekregen dat de politie alle reden heeft om er vanuit te gaan dat hun dochter niet meer in leven is. Vanaf 2007, toen het driejarige meisje uit een hotelkamer in Praia da Luz verdween, tot een paar weken geleden hadden Kate en Gerry nog altijd de hoop dat hun dochter levend gevonden zou worden. Uit gevonden video- en fotomateriaal zou opgemaakt kunnen worden dat Brückner het meisje vermoord heeft.

De verdachte zit momenteel vast in een Duitse gevangenis wegens een drugsdelict.Meer DenD