Moeder Rick Brandsteder bevestigt verslaving: ‘Hij ging tot het gaatje’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne, de moeder van Rick Brandsteder, heeft bevestigd dat haar zoon kampt met een drankprobleem. Volgens haar ging Rick vaak ’tot het gaatje’, iets wat hij niet meer wilde. ,,Hij heeft zelf contact met de kliniek gezocht.”

Zelf had Rick Brandsteder zijn probleem liever geheimgehouden, maar toen hij op het vliegveld naar Zuid-Afrika werd gespot, werd het al snel duidelijk wat de presentator ging doen. Eerst ontkende Rick, maar later bevestigde hij toch dat hij op weg was naar een afkickkliniek.

28 dagen

Zijn moeder Yvonne doet nu een boekje open over zijn alcoholverslaving. ,,Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, vertelt ze in gesprek met weekblad Story. ,,Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje.” Volgens Yvonne had Rick daar genoeg van, maar kon hij niet op eigen kracht stoppen. ,,Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht. Rick zit daar nu een week en zal er 28 dagen blijven.”

Wodka mee aan boord

Een aantal maanden geleden werd Rick volgens geruchten geweigerd op een vlucht vanaf Malaga, omdat hij ’s ochtends vroeg in dronken toestand op het vliegveld werd gespot. Enkele weken daarvoor zou hij tijdens de heenvlucht ook al voor een incident hebben gezorgd door een fles wodka mee aan boord te smokkelen.

Tags

AFKICKKLINIEKRICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck