Moeder steunt Yolanthe met waardevol cadeau

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op dit moment gaat Yolanthe door een moeilijke tijd. Haar huwelijk met Wesley Sneijder gaat niet goed, en het ziet ernaar uit dat de twee definitief uit elkaar zijn. Dat betekent dat haar zoontje Xess Xava, met wie ze zo close is, opgroeit met gescheiden ouders. Gelukkig kan Yolanthe altijd terugvallen op haar moeder, die haar door dik en dun steunt.

Free a Girl

De ouders van Yolanthe gingen uit elkaar toen ook zij nog maar een kind was. De relatie met haar moeder heeft daar niet onder geleden, steker nog: ze zijn ontzettend gehecht aan elkaar. Zo stond moeder Richarda voor haar klaar nadat de relatie van Yolanthe met Jan Smit op de klippen liep, en ook is ze vaak aanwezig bij evenementen rondom Stichting Free a Girl, waarvan Yolanthe een van de gezichten is.

Cadeau

Om nog maar eens duidelijk te maken aan haar dochter dat ze er altijd voor haar zal zijn, wil Richarda een cadeau geven aan Yolanthe. Dat vertelt ze aan weekblad Story. ,,Ik wil hier voor Yolanthe zijn”, zegt Richarda. ,,Ik ga haar een speciaal cadeau geven. Het is niet iets wat ik heb gekocht. Ik geef Yolanthe een gouden tientje dat nog van mijn oma is geweest. Een erfstuk dat zij ooit gaf aan haar dochter, mijn moeder. Ik kreeg het van haar en nu is het mijn beurt om het erfstuk door te geven. Het is voor ons heel waardevol.”

Tags

CADEAUJAN SMITMOEDERSTEUNWESLEY SNEIJDERYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck