Moeder van Il Divo-zanger ontroostbaar

Moeder IL Divo zanger ontroostbaar
Door: Matthieu Slee
28-12-2021

Il Divo-zanger Carlos Marín overleed op 53-jarige leeftijd aan corona. Deze week was zijn begrafenis. Zijn moeder is ontroostbaar.

Il Divo-zanger Carlos Marín overleed in een ziekenhuis in Manchester aan corona. De wereld reageerde geschokt. Net als de drie overgebleven leden van Il Divo. De Amerikaan David Miller, de Zwitser Urs Bühler en de Fransman Sébastien Izambard lieten weten: ,,Onze vriend en partner, Carlos Marín, zal gemist worden. Zeventien jaar lang waren wij met zijn vieren op deze ongelofelijke reis met Il Divo, en we gaan onze lieve vriend missen.” Natuurlijk wordt Carlos Marín vooral gemist door zijn familie. Maar die kan zijn dood moeilijk verkroppen…

Geen vrede
De familie Marín denkt dat Carlos het had overleefd als hij niet in Engeland, maar thuis in Spanje was behandeld. Dat vertelt althans advocaat Albert Martin in de Britse krant The Mirror. ,,Ik sprak met zijn moeder op de dag van zijn overlijden. Ze was ervan overtuigd dat als haar zoon in Spanje was geweest, hij het had overleefd. De familie kan er geen vrede mee hebben, hun hart is gebroken. We denken dat er tijd was om zijn situatie onder controle te krijgen en dingen te verbeteren, zodat hij er doorheen zou komen en zijn leven.”

Rustplaats
Carlos is eerder deze week begraven in Madrid, naast zijn vader. Volgens zijn zus Rosa is hij in zijn favoriete Armani-kostuum naar zijn laatste rustplaats gebracht. ,,Hij kan nu naar de hemel gaan en zingen met de engelen.” Il Divo was een groot internationaal succes. Het viertal verkocht ruim dertig miljoen albums. Het was Simon Cowell die de vier zangers in 2004 bijeenbracht.

Meer DenD