Moeder van Maddie zet na 14 jaar streep onder verdwijning dochter

Moeder van Maddie zet streep onder verdwijning dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate, de moeder van Madeleine McCann, is na veertien jaar weer als arts aan het werk gegaan om de coronapandemie te helpen bestrijden. ,,Ze heeft zichzelf weer op een fulltime baan gestort om anderen te helpen.”

Voor het eerst aan het werk sinds verdwijning

Kate zegde in 2007 haar baan op om zich te concentreren op de wereldwijde jacht op haar vermiste dochter, maar heeft nu besloten weer aan het werk te gaan. ,,Kate werkt weer als arts. Ze helpt nu in haar plaatselijke ziekenhuizen”, aldus een familiebron in The Sun. Ze werkt in ziekenhuizen in Leicester, één van de zwaarst getroffen Covid-steden.

Het is voor het eerst dat Kate weer aan het werk gaat sinds haar dochter verdween. De driejarige Maddie verdween op 3 mei 2007 uit een vakantieappartement in het Portugese Praia da Luz. Daar sliep ze terwijl haar ouders met vrienden aan het dineren waren in een nabijgelegen tapasrestaurant.

Hoop

De veroordeelde pedofiel en verkrachter Christian Brückner wordt nog steeds onderzocht. Hij werd vorig jaar aangewezen als hoofdverdachte van Maddie’s ontvoering.

Maar ondanks dat er veertien jaar verstreken zijn sinds haar verdwijning, zullen Kate en Gerry ‘nooit stoppen met hopen’ dat ze hun dochter zullen vinden. Toch is het tijd om weer te focussen op andere dingen. ,,Kate is blij dat ze nu haar steentje bij kan dragen in de pandemie”, aldus de familiebron.

Tags

Maddie McCannMadeleine McCannVerdwijning

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie