Moeder Wesley reageert op ‘affaire’ Nikkie Plessen

Moeder Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder zou niet langer rouwen om het mislukte huwelijk met Yolanthe Cabau. Dat werd twee weken geleden beweerd. De oud-voetballer zou zijn oog hebben laten vallen op een andere bekende Nederlander, namelijk op Nikkie Plessen! De moeder van Wesley, Sylvia Sneijder, reageert op dat gerucht.

Gespot op feest

Nikkie Plessen is door de jaren heen al aan heel wat bekende mannen gekoppeld, zoals Rafael van der Vaart, André Hazes en nu ook Wesley Sneijder. De mode-ontwerpster en de oud-voetballer zijn samen gespot op het jaarlijkse feest van Nikkie in de Ziggo Dome. Bronnen vertelden aan weekblad Weekend dat de twee bekende Nederlanders het wel héél gezellig hadden: ,,Ik vond het een beetje gênant. Iedereen weet dat Nikkie een man thuis heeft zitten, maar dat leek haar op dat moment niet te deren. Er was natuurlijk ook de nodige alcohol in het spel.” Enkele dagen na het feest verscheen Wesley aan de zijde van Yolanthe. Samen met hun zoontje Xess Xava waren ze op het vliegveld aan het wachten op hun vlucht naar Los Angeles.

Nekzoen en affaire?

De moeder van Wesley Sneijder heeft de geruchten ook gehoord en zegt het volgende tegen weekblad Party: ,,Stapelgek zijn ze. Ik weet duizend procent zeker dat Wesley niets met Nikkie heeft.” Ook wil Sylvie iets zeggen over de ‘nekzoen’ die Wesley volgens bronnen op het vliegveld aan Yolanthe zou hebben gegeven. ,,Dat zij een goede band hebben is heel belangrijk voor hun kind”, aldus Sylvie, die niet weet of haar zoon Yolanthe achterna gaat naar Amerika. ,,Dat weet je nooit met Wesley, maar voor nu niet.”

Tags

AFFAIREFEESTLOS ANGELESNIKKIE PLESSENWESLEY SNEIJDERYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck