Moeder Wesley reageert op dates Wes en Yo

Sylvia Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een insider vertelde aan weekblad Story dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau weer aan het daten zijn. De moeder van Wesley, Sylvia Sneijder, is stomverbaasd. Zij weet namelijk van niets!

‘Waar staat dat?’

Bekendeburen vroeg aan Sylvia hoe het nou precies zit tussen Wesley en Yolanthe. ,,Oh, niets over gehoord. Waar staat dan dan?”, reageert Sylvia op het gerucht dat Wesley en Yolanthe in het geheim zouden daten. Dat moeder Sneijder van niets weet, is opmerkelijk. Immers. Wesley is erg close met zijn familie. Het lijkt aannemelijk dat zij het als een van de eerste zullen weten als Yolanthe weer in beeld is. Maar het kan natuurlijk zijn dat moeder Sneijder zich naar buiten toe bewust van de domme houdt.

Als het gerucht waar is, zal dat een enorme overwinning zijn voor Wesley. Toen de breuk tussen hem en de actrice vorig voorjaar bekend werd, liet hij vrijwel direct weten dat de breuk zijn schuld was. Onlangs biechtte hij in een interview op dat hij zwichtte voor feestjes, alcohol en vrouwen, terwijl Yolanthe niets liever wilde dan een stabiel gezinsleven. Na de breuk verhuisden Yolanthe en Xess Xava naar Los Angeles en Wesley keerde terug naar Utrecht, waar zijn familie woont en waar hij is opgegroeid.

Tweede kans?

Voor het eerst sinds lange tijd is Yolanthe momenteel een aantal weken in Nederland. Ze is druk met de opnames van een nieuwe film, maar wie weet… Misschien heeft ze tijd gevonden om Wesley een tweede kans te geven om haar wens van een stabiel gezinnetje toch nog te laten uitkomen.

Tags

VERZOENINGWESLEYYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck