Moeders leveren kritiek op Monique

Door: DitjesenDatjes
10-07-2019

Meerdere moeders maken zich zorgen om de kleine André Hazes, de zoon van Monique Westenberg en André Hazes. Het jongetje is door zijn moeder in een kinderwagen gezet en heeft een speentje in. Volgens een aantal volgers is dat erg bijzonder, gezien de leeftijd van het jongetje. André is namelijk 2,5 jaar oud.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reacties

,,Hoe oud is André nu als ik mag vragen? Zie hem nog steeds met de speen…”, schrijft een volgster bij de foto’s en een video van de net aanschafte wagen, die speciaal is bedoeld om achter te hardlopen. Er reageren ruim vijftig mensen op haar reactie. De ene vindt het een belachelijke vraag, maar een aantal vrouwen zijn het ook met de volgster eens. ,,Er zitten alleen maar negatieve kanten aan het gebruiken van een speen. Dus leg me alsjeblieft even uit wat daar goed aan is, dat een kind van bijna 3 nog de hele dag met zo’n ding in zijn mond loopt”, reageert een vrouw op anderen.

Inmiddels zal Monique het wel gewend zijn dat ze altijd kritiek krijgt. Toen ze een aantal weken geleden tips vroeg aan haar Instagramvolgers over een hardloopkinderwagen, kreeg ze ook al kritiek. Toen waren er meerdere moeders die het bizar vonden dat zij haar zoon van ruim 2,5 jaar oud nog in een kinderwagen wilde zetten.

 

Meer DenD