Moederschap valt Airen zwaar: ‘We leven langs elkaar heen’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Airen Mylene is dolblij met haar zoontje Bodhi, maar het jongetje heeft ook voor heel wat spanningen binnen de relatie van Airen en Teake Teakema gezorgd.

Paniek

,,Ik vond hem natuurlijk wel de mooiste en de liefste baby die ik oot had gezien en ik was trots op elke beweging die hij maakte”, vertelt Mylene. ,,Maar om echt verliefd te zijn, moest ik hem eerst wat beter leren kennen.” Toen de band tussen moeder en zoon eenmaal goed was, ontdekte Airen dat een kindje ervoor zorgt dat de relatie anders wordt. ,,Dat is me echt tegengevallen. Ik merkte dat we opeens langs elkaar heen gingen leven en alleen nog maar bezig waren met plannen. Ik raakte ervan in paniek. Ik dacht: dit is het. Onze relatie is aan gort.”

De presentatrice vertelt dat ze het gevoel had langzaam verwijderd te worden van Teake. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, en zijn Teake en Airen inmiddels een gelukkig gezinnetje.

Humor

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol, en werden verliefd op elkaar. Dat was bijzonder voor Airen, want ze had Teake al eens eerder ontmoet en vond hem niet bepaald aardig. ,,Ik had hem weleens op een feestje ontmoet en hij had niet zo’n heel goeie indruk gemaakt. Hij zei dingen zoals ‘Dat krijg je ervan als je zo goed bent als ik’. Ik had niet door dat hij een geintje maakte.” Tijdens de opnames van het populaire programma ontdekte de presentatrice dat de hockeyer juist ontzettend veel humor heeft. ,,Hij is alles wat ik wil in een man: eerlijk, duidelijk en zo geankerd dat hij mij aankan en aangaat.”

Tags

AIREN MYLENEMOEDERSCHAPTEAKE TEAKEMAZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck