Moet André Hazes afscheid nemen van SBS 6-klusjes?

Andre Hazes SBS6
Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Het imago van André Hazes staat flink onder druk. Het is maar de vraag of hij niet bij SBS 6 in het geding komt als hij zo negatief in het nieuws blijft komen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

André staat niet meer onder contract bij SBS 6, maar op projectbasis doet hij nog wel klussen voor de zender. Weekblad Party vraagt zich af of SBS 6 nog wel met André geassocieerd wil worden.

Lak aan

Iedereen praat over het leven van André Hazes. En meestal is dat niet bepaald positief. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook omdat hij ‘lak’ heeft aan de coronaregels. Onlangs maakte hij namelijk met zijn vriendin Sarah van Soelen een tripje naar Ibiza, terwijl er een negatief reisadvies geldt.

Het Ibiza-reisje wordt afgekeurd door weekblad Party. ‘Alsof er niets aan de hand is in de wereld’, schrijft het tijdschrift. Daarnaast zegt het blad te merken dat André ook niet meer zo goed ligt onder de lezers. ‘Wat een vreselijke snotneus die André. Bij mij ligt hij er voorgoed uit’, is één van de reacties die Party heeft afgedrukt.

Klusjes voor SBS6

Het gedrag van de zanger kost hem niet alleen muziekfans, maar misschien ook wel tv-kijkers. En dan wordt het volgens Party ‘gevaarlijk’. Want als die afhaken, zouden de klusjes zomaar kunnen stoppen bij de zender.

André maakte afgelopen jaar op projectbasis een aantal programma’s voor SBS 6, zoals ‘We Want More’. Maar wil de zender dan nog wel geassocieerd worden met de zanger? Party vraagt het zich af.

Meer DenD