Moet Leontine nieuwe vriend delen? ‘Eerder meerdere vriendinnen’

Moet Leontine nieuwe vriend delen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds het nieuws over de nieuwe relatie van Leontine naar buiten is gekomen, gonst het van de geruchten over haar nieuwe vriend John Huibregts. Al eerder kwam naar buiten dat hij zijn vorige vriendin voor Leontine zou hebben verlaten, en volgens de nieuwste geruchten had hij ook meerdere vriendinnen tegelijkertijd…

Leontine kan haar geluk niet op: na haar stukgelopen huwelijk met Marco Borsato heeft ze een nieuwe liefde gevonden. Het is de multi-miljonair John die haar hart sneller doet kloppen. Het koppel ziet er dolgelukkig uit, maar Yvonne Coldeweijer meldde al eerder dat niets is wat het lijkt.

Verdrietig

Want ook in déze relatie van Leontine is niet alles zo rooskleurig als we denken. ,,Het gerucht gaat namelijk dat de nieuwe vlam van Leontine een gezinnetje heeft achtergelaten voor haar…”, meldde Coldeweijer op Instagram. ,,Hij had vijf jaar lang een relatie en was 8 weken geleden nog op Ibiza met deze vrouw en haar kids. Ik heb begrepen dat zij zeer verdrietig zijn over deze nieuwe situatie…”

Volgens de nieuwste geruchten zou deze ex tot voor kort nog hebben gedacht dat zij met John in een relatie zat, terwijl hij al samen met Leontine was. ,,Zij was begin deze maand nog in de veronderstelling dat ze iets hadden”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

‘Meerdere vriendinnen tegelijk’

En dat is nog niet alles: John zou in die relatie niet altijd eerlijk geweest zijn. ,,In Waalwijk zou hij er meerdere dames op na hebben gehouden voor hij bij Leontine kwam”, schrijft het kanaal. ,,Hij had volgens mijn bron één a twee dames ‘on the side’ tijdens zijn vorige relatie.”

Het is voor Leontine te hopen dat zij haar nieuwe vriend niet hoeft te delen. ,,Ik mag hopen dat Leontine hem warm kan houden, anders zit hij zo weer bij een ander.”

Tags

JUICELEONTINENIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck