Moet Monique villa uit?

Villa Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
25-11-2019

Het leven van Monique Westenberg staat de laatste weken op z’n kop. Ze is alleenstaande moeder geworden, haar partner is verliefd geworden op een ander en ook zal ze misschien moeten wennen aan een andere levensstandaard.

Trouwen

Monique is niet getrouwd met André Hazes. Hoewel de 25-jarige zanger al vaak heeft gezegd dat hij Monique ten huwelijk gaat vragen, is hij nooit echt op zijn knieën geweest. Met als resultaat dat Monique, nu de twee uit elkaar zijn, geen aanspraak kan doen op partneralimentatie. Ze loopt dus enkele duizenden euro’s per maand mis.

Woning

Ook is het nog niet zeker hoe lang ze kan blijven wonen in de villa. Die is namelijk gekocht door André en meteen betaald, zonder hypotheek dus. De woning staat alleen op André’s naam, en dus is het niet het eigendom van Monique. Insiders vertellen weekblad Weekend dat ze niet denken dat de 41-jarige snel het huis uit wordt gezet. ,,Hazes begrijpt nu ook wel dat de rapen gaat zijn als hij haar nu op stel en sprong het huis uit ziet. Alleen al daardoor zal hij haar voorlopig nog wel in dat huis laten wonen.”

Waar André wel toe verplicht is, is het betalen van kinderalimentatie. De zanger verdient naar schatting twee miljoen euro en de alimentatie die hij moet betalen zal volgens weekblad Weekend ongeveer 1000 euro zijn.

Meer DenD