Moet Yolanthe vrezen voor onthullende biografie Wesley?

Door: Tanja Brouwer
17-10-2019

Over de breuk tussen Yolanthe en Wesley is veel geschreven en gezegd, maar zelf heeft het koppel maar weinig over hun huwelijksproblemen verteld. Daar komt snel verandering in, want binnenkort verschijnt er een biografie van Wesley Sneijder.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Breuk

De biografie wordt geschreven door Kees Jansma en uitgegeven door uitgeverij Inside, de uitgeverij die ook de boeken Gijp, Kieft en Topshow publiceerde. Die boeken gaan niet enkel over de sportcarrières en succesmomenten in iemands leven, want ook pijnlijke verhalen en verdrietige tijden krijgen aandacht. Het kan dus bijna niet anders dan dat ook Yolanthe aan bod komt in het boek.

Tot nu toe is er niets dat een bedreiging vormt voor het imago van Yolanthe. Ze gedraagt zich altijd netjes, heeft geen enkel negatief woord gezegd over Wesley Sneijder en laat via Instagram zien goed voor zoontje Xess Xava te zorgen. Maar de kans bestaat natuurlijk dat er dingen achter gesloten deuren plaatsvinden die men nooit van Yolanthe verwacht. In een bericht dat Wesley op Instagram postte vlak na de bekendmaking van de breuk schreef hij: ‘Ik heb het verknald. Meerdere keren.’ Hij lijkt de schuld op zich te nemen. Met de komst van het boek zal het wellicht duidelijk worden wat er is gebeurd tussen Wesley en Yolanthe, waar het mis ging en hoe de voormalig voetballer zijn toekomst zonder zijn vrouw ziet.

Meer DenD