Moeten Emma Heesters en Wesley Hoedt hun woning verlaten?

Moet Emma haar woning verlaten?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt kochten vorig jaar een huis in Antwerpen. Maar de kans bestaat echter dat het koppel binnenkort de woning moet verlaten. Waarom? Wesley staat onder contract bij de Belgische club RSC Anderlecht, maar volgens geruchten is de club hem zat…

Er doen al enige tijd geruchten de ronde dat Wesley Emma zou bedriegen. Emma is door de juicekanalen meerdere keren geconfronteerd met de overspelgeruchten. Zo werden er pikante gesprekken van Wesley en andere dames getoond én zou hij zich misdragen tijdens stapavonden.

Binnenkort verhuizen?

Toch koos Emma ervoor geen aandacht te besteden aan alle roddels; ze hebben immers in 2021 samen een huis in Antwerpen gekocht. Tóch bestaat er een kans dat de twee binnenkort hun woning moeten verlaten, meldt weekblad Story.

Op de bank

Wesley werd onlangs al twee keer door zijn trainer op de bank gezet tijdens belangrijke wedstrijden en moest apart van zijn team trainen. En dat zou alles te maken hebben met zijn gedrag. ,,Wesley is een speler die zich belangrijk moet/wil voelen”, schrijft de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen.

Sterallures

Wesley vertoont de afgelopen tijd sterallures waar de trainer en zijn teamgenoten genoeg van beginnen te krijgen. Zo noemde Wesley een aantal journalisten, die een training bezochten, zelfs idioten. Zijn trainer en teamgenoten zouden daar niet van gediend zijn. Belgische media menen dat Wesley zijn langste tijd bij de club heeft gehad en beter op zoek kan gaan naar een andere club. En dat betekent óók een ander huis met Emma…

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck