Mogelijk kattenharen op gesigneerde cd’s Taylor Swift

Door: DitjesDatjes
17-10-2020

Fans van Taylor Swift die een gesigneerd exemplaar van het album Folkore krijgen, kunnen mogelijk rekenen op een extraatje. De zangeres vertelde op Twitter dat in sommige cd-boekjes mogelijk haren zitten van haar katten. Ook schreef Taylor dat sommige cd’s misschien een beetje naar witte wijn konden ruiken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij haar tweet plaatste Taylor een foto van enkele boekjes met een kat erbij. Welke kat het is, liet ze in het midden. De zangeres heeft drie katten in huis; Meredith Grey, Olivia Benson en Benjamin Button.

Taylor kreeg veel reacties op Twitter. Volgers plaatsen ook foto’s met hun kat bij de tweet. Anderen hadden hun gesigneerde cd al in bezit en lieten daarvan een foto zien. Tot nu toe is er nog niemand die een haar of haren bij zijn exemplaar heeft gevonden.

Folkore is het album dat Taylor Swift tijdens de coronapandemie heeft opgenomen. Ze heeft er echt een spektakel van gemaakt. Zo komt de deluxe-versie met acht verschillende hoesjes en zijn er via de streamingdiensten verschillende versies van de nummers van de cd te beluisteren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD