Monica Geuze bekent: ‘Op de vingers getikt voor grensoverschrijdend gedrag’

Monica kan niet van mannen afblijven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze heeft in haar podcast Geuze & Gorgels een bekentenis gedaan. Ze onthult dat ze door RTL eens op de vingers is getikt voor grensoverschrijdend gedrag.

Voor wie de podcast Geuze & Gorgels van Monica Geuze en Kaj Gorgels luistert, weet dat de twee soms grof uit de hoek kunnen komen. In een nieuwe aflevering van de podcast bekent Monica dat ze ook weleens grapjes maakt bij tv-klussen, maar dat dit niet altijd wordt gewaardeerd. Sterker nog: ze is een keer op de vingers getikt voor grensoverschrijdend gedrag.

‘Niet gewenst’

Monica vertelt dat het destijds ging om een ‘nieuwe tv-klus’. ,,Soms is het heel moeilijk om te kijken hoe je een grapje maakt met iemand”, vertelt ze. ,,Omdat ik me dan onzeker voel bij een hele crew die elkaar al honderd jaar kent, ga ik er gewoon zwaar over. En dan hoor je achteraf van: dat was niet gewenst.”

Waar Monica precies op aangesproken is vertelt ze niet. Wel zegt Kaj dat hij en Monica inderdaad vaak grappen maken waar ze ‘later spijt van hebben’. ,,De intentie is vrijwel altijd juist”, zegt Monica vervolgens. ,,Het is nooit de bedoeling om iemand opzettelijk pijn te doen.”

Awareness-training

Vanwege het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland, De Wereld Draait Door en NOS Sport, heeft RTL Nederland hun presentatoren een awareness-training aangeboden, waar voorbeelden gegeven worden van grensoverschrijdend gedrag. Ook Monica volgt deze training. Wat ze ervan heeft geleerd? ,,Als er een probleem is of als je een grens voelt, spreek het uit, want anders wordt het alleen maar erger, ga jij in je hoofd zitten, heeft de ander geen idee en dan ga je zo veel afstand creëren. Als je allebei de juiste intentie uitspreekt, kan het zo uit de lucht geholpen zijn”, aldus Monica.

Tags

GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck