Monica Geuze bevestigt relatiebreuk en stopt met vloggen

Monica bevestigt relatiebreuk
Door: Charlotte Wijnen
03-01-2023

Monica Geuze heeft in haar nieuwste vlog verdrietig nieuws gedeeld. In tranen vertelt ze dat ze een punt achter haar relatie met Robbert Kroese heeft gezet. En dat is nog niet alles: Monica heeft besloten om na acht jaar te stoppen met vloggen.

Monica heeft de afgelopen acht jaar haar hele leven gedeeld, maar is nu in een ‘nieuwe fase’ beland. ,,Ik leef mijn droomleven dankzij jullie”, spreekt ze haar volgers toe. ,,Maar los van dat het superleuk is dat je dit je werk kunt noemen, brengt het ook een hoop verplichtingen met zich mee en ook een hoop privacy die je inlevert. Dat is de prijs die je betaalt.”

Uit elkaar

Het valt Monica zwaar om alles uit haar leven te delen en ze laat weten dat ze de laatste tijd met zichzelf worstelt. En dan komt het hoge woord eruit: ,,Rob en ik hebben besloten uit elkaar te gaan”, vertelt ze aangeslagen. Monica vindt het moeilijk om het nieuws te delen, vooral omdat Robbert een groot onderdeel is geweest van het leven van haar dochtertje Zara-Lizzy. ,,We hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd een band kunnen hebben, want hij is drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat. Daar moeten we een weg in vinden en dat is heel zwaar.”

Eerder dit jaar besloot Monica al te stoppen met vloggen. ,,Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk. Het is even gewoon heel zwaar. Dat vind ik jammer.”

Geruchten

Monica en Robbert waren sinds 2020 samen. Eerder gingen er al geruchten rond dat Robbert Monica zou hebben bedrogen. Volgens juicekanalen zou Robbert met een andere dame hebben gezoend en met haar mee naar huis zijn gegaan. Monica ontkende destijds dat zij en Robbert relatieproblemen hadden.

Meer DenD