Monica Geuze doet onthulling: ‘Douch het liefst drie keer per dag’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monica Geuze doet een opmerkelijke onthulling in de nieuwste aflevering van haar podcast ‘Geuze & Gorgels’. Ze vertelt dat ze soms drie keer op één dag onder de douche stapt.

In de nieuwste aflevering van de podcast, die ze samen maakt met haar beste vriend Kaj Gorgels, deelt ze haar mening over mensen die maar een keer per dag douchen. ,,Ik douch echt iedere ochtend en iedere avond. Ik kan me niet voorstellen dat je dat niet doet. Het moet raar lopen wil ik niet twee keer op een dag douchen.” 

Drie keer

De presentatrice laat weten dat twee keer het minimum is, maar het komt ook weleens voor dat ze drie keer per dag onder de douche stapt. ,,In het weekend of zo. Dan ga ik gewoon even onder de douche staan. Als ik ’s middags in slaap ben gevallen, word ik wakker en dan denk ik: gadver. Dan ga ik even douchen.” 

Kiezen

Zelf kan Monica ook niet kiezen of ze liever in de ochtend of in de avond doucht. ,,Ik weet niet wat ik erger vind. De ochtend skippen of de avond? Ik kan geen keuze maken.” Ook beste vriend Kaj doucht het liefst twee keer per dag. Hij wil zijn dag fris beginnen en ’s avonds de dag van zich ‘afspoelen’. 

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck