Monica Geuze en ex Lars voor het leven aan elkaar verbonden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Monica Geuze (27) is al jaren niet meer samen met de vader van haar dochter Zara-Lizzy, Lars Veldwijk (31). De verstandhouding tussen hen is een lange tijd wat minder geweest, maar toch zijn ze voor het leven aan elkaar verbonden door hun dochter.

In 2018 werden Monica en Lars ouders van hun dochter Zara-Lizzy Noé. Uiteindelijk besloot het stel bijna twee jaar later zonder elkaar verder te gaan. Lars koos voor zichzelf en zijn voetbalcarrière en vertrok naar Zuid-Korea.

Relatieproblemen

Dat Lars naar Zuid-Korea vertrok, kwam niet uit het niets. Het stel verkeerde namelijk in zwaar weer. Monica zei hier destijds het volgende over: „Op een gegeven moment kom je in een soort vibe met z’n tweeën, en het is heel moeilijk om daar weer uit te komen. Wij hebben een tijdje relatietherapie gehad en die heeft ons best wel geholpen, maar we merkten toch wel dat we al heel snel in oude patronen terugvielen en we elkaar gewoon niet gelukkig maakten.” Hoewel ze zonder ruzie uit elkaar gingen, ontstond deze later wel. Volgens Monica communiceerden ze niet goed en kwamen ze er niet uit met elkaar. Daarnaast zei ze dat Lars het lastig vond dat zij verder ging met haar leven.

Dankbaar

Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen, want tegenwoordig gaat het stukken beter tussen de exen. „Ik realiseerde me ineens dat we op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan en dat is heel lang niet zo geweest. We kunnen nu gewoon samen lunchen, dat geeft zoveel rust. Tijd heelt een heleboel wonden, ook al denk je op sommige momenten dat het misschien niet goed komt. Voor ons is het nog steeds de allerbeste keuze ooit geweest om niet samen te zijn”, zegt Monica in haar nieuwste vlog.

Tags

Lars Veldwijkmonica geuzeZara-Lizzy

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie