Monica Geuze haalt uit naar ex: ‘Ik moet alles alleen doen’

Monica Geuze
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het zit Monica Geuze nog altijd dwars dat haar ex-vriend Lars Veldwijk tegenwoordig in Zuid-Korea woont. De opvoeding van hun dochtertje ligt daarom bij Monica: ,,Ik moet alles alleen doen.”

Alleen via face-time

Monica had de opvoeding van haar drie-jarige dochter Zara-Lizzy heel anders voor ogen. Haar ex-vriend Lars, de vader van Zara-Lizzy, woont tegenwoordig voor zijn voetbalcarrière in Zuid-Korea.

Hierdoor ziet hij zijn dochtertje alleen via face-time. ,,Ondanks dat hij er niet fysiek is, is hij er wel door middel van beeld en geluid. Maar ik moet het alleen doen”, vertelt Monica emotioneel in haar serie ‘Like Monica’.

Veel verantwoordelijkheid

,,Lars weet dat ik het er af en toe zwaar mee heb. Hij probeert wel een mentale steun te zijn.” Maar toch had ze liever gehad dat hij geen avontuur was aangegaan aan de andere kant van de wereld.

,,Er ligt gewoon veel verantwoordelijkheid op mijn schouders. En soms denk ik: dat had ook vijftig procent makkelijker kunnen zijn als je co-ouderschap doet.”

‘Vervloekt’

Het is niet de eerste keer dat Monica uithaalt naar haar ex. In een eerdere aflevering van haar serie zei ze al dat ze hem ‘vervloekt’. ,,Laatst was Zara-Lizzy anderhalve week doodziek. Alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken.”

Hoewel Monica zegt alles alleen te moeten doen, krijgt ze gelukkig wel steun van haar vriend Rob. ,,Ik zou echt niet weten hoe ik het zou doen als hij er niet was.”

Tags

Lars Veldwijkmonica geuze

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie