Monica Geuze in tranen bij Jinek

Monica zit in een diep dal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze raakte geëmotioneerd toen fans bij Jinek vertelden hoeveel ze de afgelopen jaren aan haar hebben gehad. Wanneer één van hen haar vertelt hoe lief ze voor mensen is die ze niet kent, barst Monica in tranen uit. ,,Dit is echt superlief. Ik weet niet wat ik moet zeggen.”

Monica Geuze heeft na acht jaar besloten te stoppen met vloggen. Ze heeft jarenlang haar hele leven gedeeld, maar is nu in een ‘nieuwe fase’ beland. ,,Ik leef mijn droomleven dankzij jullie”, sprak ze haar volgers in haar allerlaatste vlog toe. ,,Maar los van dat het superleuk is dat je dit je werk kunt noemen, brengt het ook een hoop verplichtingen met zich mee en ook een hoop privacy die je inlevert. Dat is de prijs die je betaalt.”

Powervrouw

Het nieuws haalde vorige week zelfs het Achtuurjournaal en gisteren zat Monica aan tafel bij Jinek. Tot haar grote verbazing zitten er een paar fans in het publiek die iets tegen haar willen zeggen. ,,Ik volg je de laatste drie jaar en ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind, hoe je alle ballen omhoog weet te houden. Zowel met je bedrijf, maar ook je personal brand”, zegt één van haar fans. ,,En daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor Zara-Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent, dus mensen die in een hotel werken of in een restaurant werken. Je was altijd supervriendelijk en dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw.”

Monica emotioneel

Monica vindt de woorden van haar fan zó lief, dat ze in tranen uitbarst. ,,Dankjewel. Wat lief. Ik weet helemaal niet wat ik erop moet reageren. Ik vind het echt superlief”, zegt ze emotioneel. Toch zegt Monica blij te zijn dat ze gestopt is met vloggen. ,,Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken. De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik mij weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen.”

Relatiebreuk

Monica maakte in haar laatste vlog ook bekend dat zij en Robbert Kroese een punt achter de relatie hebben gezet. ,,Rob en ik hebben besloten uit elkaar te gaan”, vertelde ze aangeslagen. Ook dat nieuws vond Monica moeilijk om te delen, vooral omdat Robbert een groot onderdeel is geweest van het leven van haar dochtertje Zara-Lizzy. ,,We hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd een band kunnen hebben, want hij is drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat. Daar moeten we een weg in vinden en dat is heel zwaar.”

Tags

Eva JinekJinekmonica geuze

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie