Monica Geuze in tranen om gemis dochtertje

Monica Geuze
Door: Lies Jansen
01-12-2020

In haar nieuwste YouTube-video vertelt vlogger en presentatrice Monica Geuze openhartig dat ze zich niet goed voelt. ,,Ik voel me een beetje depressed”, begint de 25-jarige Monica haar verhaal. Het verdriet hangt samen met de terugkomst van ex-vriend en voetballer Lars Veldwijk, waar zij samen een dochtertje mee heeft.

‘Ze heeft hem bijna een jaar niet gezien’

Monica zal de komende tijd haar 2-jarige dochtertje Zara-Lizzy missen. ,,Ik ben haar tas aan het inpakken, aangezien Lars terugkomt voor de komende tijd in december. Dan gaat zij natuurlijk veel tijd daar doorbrengen, omdat ze hem bijna een jaar niet heeft gezien”, legt Monica uit in haar vlog. De voetballer vertrok naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière en liet daarbij zijn kinderen in Nederland. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lastig

,,Maar ik vind het wel erg lastig”, vervolgt Monica. ,,Ik weet dat ik haar kan zien wanneer ik wil en zij wonen ook dichtbij, maar ik vind het toch wel echt een ding. Ik bedoel ze is een jaar lang gewoon alleen maar bij me geweest.” Het tijdelijk minder zien van haar dochtertje valt Monica zwaar. ,,Ik dacht dat ik het ook wel ergens lekker zal vinden, even rust. Nu het dichtbij komt zie ik er zo tegenop.”

Nieuwe liefde

De laatste tijd lijkt het erg goed te gaan met de 25-jarige vlogger. Zo ontmoette zij vlak na haar breuk met de vader van Zara-Lizzy, haar nieuwe liefde. Een voor Nederland nog relatief onbekende Robbert en Monica lijken in de vlogs te verkeren op een roze wolk.

Meer DenD