Monica Geuze is criminele buurt zat en neemt drastische maatregelen

Monica Geuze is buurt zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze is de buurt waarin ze woont helemaal zat. Na de zoveelste inbraak heeft ze drastische maatregelen moeten nemen. ,,Te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden!”

‘Ik ben het spuugzat!’

In haar Instagram Stories deelt ze beelden van haar autoramen die zijn vernield. Gelukkig was ze dit keer goed voorbereid. Door speciaal folie zijn de ruiten alleen gebarsten en niet helemaal ingeslagen. Toch is Monica woest.

,,Al te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden, maar zo weer bij je auto aankomen, ben het echt spuug en spuug zat”, schrijft Monica. ,,Steek je handen uit je mouwen voor een baan zodat je je eigen geld kunt verdienen ipv met je gore jatgrage tengels aan andermans spullen te komen.”

Criminele buurt

Begin dit jaar had Monica ook al een ingeslagen autoraam en vorig jaar werd er ingebroken bij haar toenmalige woning in Vinkeveen. Gelukkig waren er geen spullen gestolen, maar Monica was op slechts vijftien kilometer afstand van haar huis op vakantie. Onbegrijpelijk dat er zelfs dan nog ingebroken wordt, vond ze.

Inmiddels woont Monica met haar vriend Robbert in Oud-Zuid. Een nette buurt in Amsterdam, zou je zeggen. Maar Monica is zéker niet de enige die last heeft van de criminaliteit. Onderzoek van de Gemeente Amsterdam laat zien dat de criminaliteit in de buurt van Monica flink is toegenomen.

Tags

AMSTERDAMINBRAAKMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie