Monica Geuze moet ex tonnen betalen

Monica moet ex uitkopen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een grote domper voor Monica Geuze: onlangs is ze samen met haar ex Robbert Kroese bij de notaris geweest voor de financiële afwikkeling van de relatiebreuk en Monica moet Robbert tonnen betalen…

Monica Geuze maakte vorig jaar januari bekend dat zij en Robbert een punt achter hun relatie hebben gezet. ,,We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan”, zei Monica. De reden van de breuk is nooit bekendgemaakt, maar de twee hebben nog goed contact met elkaar. Zo komt Robbert regelmatig Monica’s dochter Zara-Lizzy opzoeken, voor wie hij jarenlang een vaderfiguur is geweest.

1,6 miljoen

In 2021, twee jaar voor de breuk, kochten Monica en Robbert een pand in Amsterdam voor 1,6 miljoen euro. Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro en waren allebei voor de helft eigenaar van het pand. Maar omdat Monica samen met Zara-Lizzy wilde blijven wonen in het pand, moest ze Robbert afkopen.

Tonnen

De waarde van het pand werd bepaald op 2,2 miljoen euro, meldt weekblad Party. Dat betekent dat er een overwaarde van 600.000 euro op het pand rust, waardoor Monica haar ex maar liefst 300.000 euro heeft moeten betalen. Volgens Party heeft Monica het enorme bedrag inmiddels overgemaakt naar de rekening van Robbert.

Nieuwe liefde

Hoewel Monica naar eigen zeggen een ‘fantastisch leven’ heeft en ook goed alleen kan zijn, staat ze wel weer open voor een nieuwe liefde. Als ze de juiste persoon tegenkomt, wil ze er volledig voor gaan. ,,Het moet hem dan wel gewoon zijn, maar het is een heel gevaarlijke uitspraak”, zei ze onlangs in de Youtube-serie Open Kaart. ,,Voor hetzelfde geld loop ik iemand tegen het lijf waar ik ontzettend verliefd op word, maar die het toch niet is voor de rest van mijn leven. En dan moet dat natuurlijk ook prima zijn, maar het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven.”

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck