Monica Geuze neemt break van vloggen

Door: Lies Jansen
06-07-2020

Monica Geuze maakte in haar wekelijkse vlog duidelijk even toe te zijn aan een YouTube-pauze. De 25-jarige vlogger geeft aan dat het allemaal even wat te veel wordt. Commentaar op haar vlogs is ze wel gewend, maar alle persoonlijke kritiek blijft de laatste tijd erg hangen. ,,Ik heb geen zin in commentaar over mij persoonlijk: ik bén zo”, legt Monica uit in haar vlog. 

Break voor onbekende tijd

Hoe lang de pauze precies gaat duren is niet bekend. Voor nu legt ze in ieder geval een week de camera weg, maar dit kan ook langer duren. ,,Ik neem even een break en ben er weer wanneer het uitkomt en het voor mij goed voelt”, aldus Monica. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Je bent anders geworden…’

Met name het feit dat veel kijkers haar nu ‘anders’ noemen knaagt aan Monica: ,,Ik trek de comments echt ontzettend aan, ik kan daar echt wakker van liggen.” Maar voor de ‘verandering’ heeft Monica ook een logische verklaring: ,,Natuurlijk ben ik heel erg veranderd. Als jij vier jaar geleden je leven had vastgelegd en je kijkt nu weer, dan ben je ook hartstikke veranderd (…) daar kan ik je echt niet verder mee helpen, dit is wie ik ben.”

‘Ik blijf maar doorgaan’

Voor nu heeft Monica vooral het gevoel te moeten vloggen en is het plezier er aan het afgaan: ,,Ik heb het idee dat er in mijn hoofd heel veel aan het spelen is en dat ik dat negeer en maar door blijf gaan.” 

Eerdere break

De vlogger heeft weleens eerder een YouTube-break gehouden. Maar heel erg hoeven haar fans haar nu niet te missen. Haar serie ‘Like Monica’, gaat deze week weer van start. Ook zal de vlogger waarschijnlijk nog samen met Kaj Gorgels te zien zijn op hun nieuwe platform ‘Mind over Madness’. En gaat de vlogger achter de schermen nog hard aan het werk voor onder andere haar nieuwe cosmeticalijn.

Meer DenD