Monica Geuze oog in oog met giftig dier: ‘Super gevaarlijk!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Monica Geuze (28) vertoeft zich in het Afrikaanse Zanzibar om het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’ op te nemen. Zodra de presentatrice terugkomt op haar hotelkamer krijgt ze het doodsbenauwd; ze staat oog in oog met een giftig insect…

Het insect is Monica’s hotelkamer ingekropen. Het blijkt om een roodkoppige duizendpoot te gaan. Zodra Monica kiekjes van haar nieuwe kamergenoot op Instagram deelt, maken volgers zich zorgen en beginnen massaal op haar berichten te reageren. Veel fans schrijven dat deze duizendpoot levensgevaarlijk is.

Verlamd

,,Guuurl als deze duizendpoot je steekt kan je verlamd raken”, reageert een volger op Monica’s filmpje. ,,Die zijn superrrrr gevaarlijk!!!! En hebben 1 van de pijnlijkste beten en zijn super giftig!” schrijft een andere fan. ,,Volgens mij doet het leip veel pijn als die je prikt”. Door alle reacties is Geuze alleen nog maar banger geworden. ,,Ik doe dus geen oog meer dicht”, schrijft ze in een Instagram Story. Ze vraagt Floris Göbel om hulp, de natuur- en dierenexpert. ,,Help a girl out”, aldus Monica.

Kort na haar oproep besluit Floris een video op te nemen voor Monica. “Hey, dat lijkt op een roodkoppige duizendpoot en die is inderdaad giftig en ook zeker dodelijk voor kleine beestjes. Maar als die jou zou steken – wat ie zeker niet gaat doen – dan is dat misschien een wespensteek met een klein beetje zwelling.” Göbel stelt Geuze gerust: ,,Maar maak je geen zorgen. Ik zou lekker vragen of iemand hem in een bakje pakt en naar buiten wipt. Dan kan jij weer lekker veilig slapen.” 

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck