Monica Geuze over confronterende singlereis naar Ibiza: ‘Zo veel in mijn leven veranderd’

Monica Geuze over confronterende singlereis naar Ibiza
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monica Geuze is onlangs alleen op reis geweest naar Ibiza. Hoewel dit klink als een ontspannen tripje naar de zon, was het voor de presentatrice een ‘emotionele rollercoaster’, vertelt ze in de podcast Geuze en Gorgels.

In de nieuwste aflevering van de populaire podcast, die ze samen maakt met haar beste vriend Kaj Gorgels, blikt de oud-vlogger terug op de reis. Nu ze single is, verbleef ze alleen op het Spaanse eiland, en dit was best confronterend. ,,Ik zat dus in een hotel en toen bedacht ik me ineens: o mijn God, vier jaar geleden was ik hier met Lars, Mason en Zara-Lizzy. Toen waren we echt gewoon als gezin met zijn vieren op vakantie daar. Een paar jaar later was ik er met Rob. Omdat ik Rob toen net kende dacht ik: nou, dan gaan we even een love trip doen. En van het weekend was ik daar in mijn eentje en toen dacht ik: jezus, wel echt confronterend.” 

Stappen terug

Het lijkt volgens de presentatrice alsof ze ‘een aantal stappen terug’ heeft gezet in haar leven. ,,Want je had eerst een gezin, toen was je alleen met je vriend en nu ben je alleen.” Dit idee maakt haar erg verdrietig. ,,Ik dacht: jezus, er verandert zo veel in mijn leven de hele tijd.”

Relativeren

Gelukkig kan Monica de situatie nu ook relativeren. ,,Achteraf denk ik: nee, ik ben er niet op achteruitgegaan, ik ben er alleen maar op vooruitgegaan. Want ik heb gewoon voor mezelf gekozen.” Kaj deelt haar mening. ,,Ik denk dat je heel goeie keuzes hebt gemaakt de afgelopen tijd. Je hebt in ieder geval naar je hart geluisterd. Dan kan het van de buitenkant lijken dat het allemaal minder goed met je gaat, maar we zitten niet in een Disneyfilm.”

Relatie

Hoewel Monica inmiddels een aantal maanden single is, gaan er al tijden geruchten rond over Monica Geuze en Rijk Hofman. De twee zouden het erg gezellig hebben samen. Op verschillende juicekanalen gingen er zelfs beelden rond waarop ze zoenend zijn gespot. Aan RTL Boulevard liet Monica onlangs weten dat er geen sprake is van een relatie. ,,Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken steken? Ik ben ik, hij is hij. Iedereen mag zijn wie hij wil. Maar het is geen relatie.”

Tags

MONICA GEUZESINGLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck